Autor i artikujve Ardit

autor:
Ardit
Publikuar nga:
5 Artikuj

Artikujt e autorit

 • Simptomat dhe llojet e kërpudhave në gishtat e këmbëve. Trajtim efektiv në shtëpi dhe me medikamente.
  25 Tetor 2023
 • Këshilla për trajtimin e kërpudhave të thonjve: cila është sëmundja e rrezikshme, në cilat raste ekziston rreziku i lartë për t'u prekur nga kërpudhat, cilat mjete efektive popullore mund të përdoren.
  21 Korrik 2022
 • Nëse nuk dini si ta kuroni vetë mykun e thonjve, lexoni këtë artikull. Ka disa ilaçe të shkëlqyera kundër kërpudhave që garantohen të ndihmojnë.
  16 Korrik 2022
 • Nëse shfaqet një kërpudhat në këmbë, është e rëndësishme të filloni trajtimin në kohën e duhur. Ekzistojnë disa lloje të kërpudhave të thonjve të këmbës me simptoma specifike. Therapyshtë e mundur të përdoren mjetet juridike popullore në terapi.
  30 Korrik 2021
 • Çfarë është kërpudhat e thonjve të këmbës: shkaqet dhe rrugët e infeksionit, simptomat e një infeksioni kërpudhor. Rregullat themelore dhe opsionet për terapi, masat parandaluese.
  28 Korrik 2021