Shqyrtime rreth Myceril

 • Arben
  Kremi Myceril është thjesht një mrekulli. Ai shëroi mikozën e këmbëve pas një muaji përdorimi. Këmbët nuk kanë qenë kurrë kaq të bukura. Mjeti është super dhe nuk kam frikë ta rekomandoj te miqtë e mi.
  Myceril
 • Ilir
  Unë kurrë nuk kam porositur asgjë në internet. Por kur ai u ankua tek një mik për mikozën, ai këshilloi kremin Myceril, i cili mund të porositet vetëm përmes faqes zyrtare të internetit. Shkrova emrin dhe numrin tim të telefonit dhe ata më thirrën menjëherë. Porosia erdhi shpejt. Kam përdorur xhel për një javë, dhe deri më tani më ka pëlqyer shumë.
  Myceril
 • Emanuela
  Nuk është viti i parë që unë jam duke luftuar kërpudhat, dhe për këtë arsye unë kam provuar tashmë shumë mënyra. Por shumica e barnave veprojnë vetëm nga jashtë. Vendosa të provoj kremin Myceril dhe u befasova bukur. Xhel filloi të veprojë fjalë për fjalë që nga aplikimi i parë. Deri më tani kam aplikuar produktin për vetëm 2 javë, dhe tashmë kam ndjerë një efekt pozitiv.
  Myceril
 • Elda
  Kam porositur Myceril për burrin tim. Ai vuan nga mikoza e këmbëve për shumë vite. Atë që thjesht nuk e provuam. Ne mësuam për ilaçin rastësisht nga një mik. Ne vendosëm ta provojmë dhe nuk u penduam. Burri është i kënaqur. Çmimi ia vlen cilësia. Unë i këshilloj të gjithë një ilaç të mrekullueshëm, shijoni efektin.
  Myceril
 • Anisa
  Unë nuk jam adhurues i ilaçeve, gjithmonë preferoj të përdor mjete juridike popullore. Por kërpudhat thjesht nuk më linin të jetoja. Vajza ime më këshilloi të provoja Myceril. Ajo e gjeti atë nga vlerësimet pozitive në internet. Më pëlqente gjithçka. Përbërja është natyrale, dhe kremi funksionon vërtet. Këmbët u bënë të lëmuara dhe ndjenja e lodhjes u zhduk menjëherë
  Myceril
Vlerësimi i përdoruesit Myceril
4
14