Autor i artikujve Altin

autor:
Altin
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Si të luftoni kërpudhat e këmbëve. A mund të shërohet shpejt? Preparate për onikomikozën e këmbëve.
    1 Shkurt 2024
  • Çfarë është këmba e atletit? Simptomat e kërpudhave në këmbë. Ne do të analizojmë shkaqet, diagnozën dhe metodat e trajtimit në artikull.
    19 Dhjetor 2022