Përvoja e përdorimit Myceril

Reagime nga Katrin nga Berlini për efektin e kremit Myceril

Përvojë me Myceril nga Katrin nga Berlini

Unë quhem Katrin dhe jam 36 vjeç. Unë do të doja të ndaja përvojën time të përdorimit të kremit Myceril. Tani jetoj në Berlin, Gjermani. Për një kohë të gjatë kam vuajtur nga mikoza nga këmbët. Por, për fat të keq, asnjë nga mjetet shëruese nuk ndihmoi. Efekti ndodh për disa javë, dhe problemi përsëri ndihet. Por pas një kërkimi të gjatë, vendosa të provoj kremin Myceril. Mësova për ilaçin nga një kolege pune, nga e cila mësova aksidentalisht se ajo gjithashtu kishte luftuar me sëmundjen për shumë vite. Një koleg jo vetëm që dha këshilla për kremin, por gjithashtu foli për përvojën e përdorimit, dhe mënyrën e përdorimit të ilaçit. Necessaryshtë e nevojshme të aplikoni produktin vetëm në pllakat e thonjve, por edhe në të gjithë sipërfaqen e gishtërinjve dhe këmbëve. Meqenëse tashmë isha në gjendje të merrja efektin e dëshiruar, do të doja të ndahesha me rregullat e përdorimit, dhe të jepja një përmbledhje të shkurtër të efektivitetit të mjetit dhe përshtypjeve të mia.

Si të përdoret?

Para se të vendosni kremin, sigurohuni që zonat që dëshironi të aplikoni Myceril të jenë plotësisht të pastra dhe të thata. Më mirë edhe më parë, lani këmbët dhe fshijini me një peshqir. Pastaj, vendosni butësisht pak krem në lëkurën e infektuar dhe masazhojeni butë. Procedura duhet të përsëritet një herë për 30-35 ditë para se të shkoni në shtrat.

Dita e parë

Fotografitë para dhe pas përdorimit të produktit, përvoja e përdorimit të Myceril

Menjëherë pas aplikimit të parë të kremit, ndjeva se dhimbja po kalonte. Kohët e fundit, këmbët e mia vetëm gumëzhinin, dhe pas aplikimit të produktit, lodhja, si me dorë, u zhduk, si dhe tensioni.

Dita e shtate

Pas një jave të përdorimit të përditshëm, unë fillova të vërej se si çarjet në gishtat e mi zhduken. Lëkura është bërë më e butë. Dhimbjet janë zhdukur plotësisht dhe kanë mbetur vetëm papërsosmëritë e jashtme. Por ajo nuk hoqi dorë nga aplikimi, pasi udhëzimet flasin qartë për rastin e përdorimit të kursit.

Muaj

Pas një muaji përdorimi të rregullt, ndjeva se qarkullimi kapilar u përmirësua. Lehtësia u shfaq në këmbët e mia. Të metat e jashtme u zhdukën. Kanë kaluar gjashtë muaj, dhe kërpudhat nuk po kthehen.